Nieuwe wandelgroep in Hillegom, Lisse en Teylingen

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Zeker in deze Coronatijd. Daarom bieden lokale partijen in samenwerking met de Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in gemeentelijk groen en natuur.

De wandelingen duren ongeveer een uur en gaan in een rustig tempo. Deelname is gratis, aanmelden niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl.

 De wandelingen zijn speciaal voor mensen die meer willen bewegen en het leuk vinden dat samen met anderen te doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk. Natuurlijk worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen.

Vrijwillige wandelbegeleiders en geïnteresseerde wandelaars gezocht
Voor de nieuw op te starten wandelgroep in Hillegom, Lisse en/of Teylingen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een wandelgroep willen begeleiden. Dag en tijdstip van de wandeling worden samen met de wandelbegeleiders bepaald. Naar verwachting starten de wandelingen aan het begin van het voorjaar. Iedere vrijwilliger krijgt een korte natuurbelevingscursus, wandelbegeleiderscursus en EHBO-cursus aangeboden. Belangstelling? Neem dan contact op met Isabelle Salman via i.salman@degroenemotorzh.nl.

Scroll naar boven