Kick-off van de HLT Uitdaging

Boter bij de vis tijdens aftrap HLT Uitdaging!

Door Erika van der Heijden | 2 november 2018

LISSE – ‘t Huys Dever – Tijdens de feestelijke kick-off van de HLT Uitdaging op 31 oktober jl hebben 3 vrijwilligersorganisaties een pitch verzorgd met actuele vragen/behoeften.

Als eerste trapte Joop den Blanken af. Deze betrokken coordinator van st. Fietsmaatjes Hillegom/Lisse verzocht met klem en verve om ruimten voor stalling van de duofietsen in beide gemeenten.

Als tweede sprak Lia vd Westen van st. de Paraplu in Lisse. Op haar vraag om ondersteuning bij het gebruik van website en social media stak enthousiaste ondernemer Michel Goulmy van ditisABC zijn hand op waarmee meteen de eerste match een feit was. Op haar wens om catering van 1 van de vele maaltijden die de Paraplu organiseert voor groepen senioren viel Lia nogmaals in de prijzen: ook Jeffrey Duivenvoorde bood zijn diensten aan. Deze jonge en ambitieuze ondernemer verzorgde tijdens de aftrap behalve de koffie/thee-tafel, ook het complete buffet met overheerlijke warme en koude gerechten!

Tot slot was er een wervelend optreden van Theaterschool Teylingen die film en het gesproken woord prachtig combineerde en daarin hun prangende vraag naar ruimten voor zowel kledingopslag als decors als repetities verwerkten. Ter plekke volgde een match van andere orde: het leveren van mooie gordijnstof door Thuis in Wonen Carlo Loos uit Hillegom voor het maken van theaterkleding.

Overige matches:

Administratiekantoor Pruim met Vluchtelingenwerk Teylingen: voorlichtingsbijeenkomst voor statushouders
Administratiekantoor Pruim met WelzijnsKompas: informatie bijeenkomst bezoekers buurtcentrum

Naast succesvolle matches zijn er volop verbindingen gelegd tussen gemeenten, ondernemers, sociaal-maatschappelijke organisaties en vrijwilligers(organisaties). Verbindingen die vast en zeker een positief vervolg zullen krijgen!

Bekijk hier de foto’s

Scroll naar boven