Organisatie

 

Erika van der Heijden

“Als sociaal makelaar verbind ik op effectieve wijze personen, organisaties en sectoren met elkaar.”

Vooral partijen die actief zijn in het sociaal domein waarbij ik ook nadrukkelijk het bedrijfsleven betrek. Deze combinatie vind ik terug in het werk voor de Hillegomse-Lisse-Teylingse Uitdaging. Al sinds 2016, na mijn betrokkenheid bij de Beursvloer Bollenstreek, ben ik actief bezig geweest met het opzetten van een lokale Uitdaging in de Bollenstreek, samen met enthousiaste (ex)ondernemers en actieve vrijwilligers.

Lees verder

Remco Heilbron

“Waarom zou je niet een klein beetje van je tijd besteden aan personen of organisaties die het eigenlijk het hardste nodig hebben. En daarbij: “wie goed doet, goed ontmoet”. Dat is voor mij in deze setting ook heel belangrijk.”

Frans Eijck

“Fotograferen is voor mij vooral momenten vastleggen die er toe doen, emotie in de breedste zin van het woord. Een tastbare herinnering aan waardevolle gebeurtenissen. Ik hoop bij de HLT Uitdaging veel van deze momenten te mogen vastleggen.

Lisa de Blok

” Leuk initiatief, trouwens. Ik wil graag vanuit de pers bij de HLT Uitdaging betrokken zijn.” (tijdens de HLT kick off)