Werkruimte/opslag

Voor onze Stichting de Prince/Princess Foundation zijn wij op zoek naar een werkruimte waar we met onze naaigroepen bijeen kunnen komen, waar we patronen kunnen knippen en waar we ook de gemaakte kleding (gemaakt door vrijwilligers thuis) kunnen sorteren, labelen, strijken en inpakken. De kleding houden wij in opslag totdat deze wordt verzonden naar de projecten in het buitenland.

Idealiter is dit een ruimte van minimaal 50 vierkante meter, goed toegankelijk, licht en met voldoende bergruimte voor de naaimachnes, gemaakte kleding, stoffen en fournituren. We beschikken momenteel over 10 naaimachines die door de groepen gebruikt worden.

We zijn volledig afhankelijk van donaties om onze transportkosten en fourniturenkosten te dekken. Wij kunnen slechts een kleine huur betalen en daarnaast kunnen we de kosten van gas,water en licht dekken.

Achtergrond van onze aanvraag:
De vrijwilligers zijn allemaal mensen die het gezellig vinden om hun hobby gezamenlijk uit te voeren en vaardigheden over te dragen aan anderen. Daarmee kunnen we vrijwilligersplaatsen bieden aan bijvoorbeeld statushouders die door middel van vrijwilligerswerk de Nederlandse taal kunnen leren; mensen die zwaar geisoleerd leven en/of door omstandigheden niet veel sociale contacten hebben. We ontvangen regelmatg verzoeken van bijvoorbeeld de Stichting Welzijn Teijlingen om vrijwilligers op te nemen in onze groepen. Uiteraard bieden we graag aan zo veel mogelijk mensen een plaatsje. De Stchting heeft eerder dit jaar de Teylinger vrijwilligersprijs gewonnen. Wij zijn begonnen in de schuur van de oprichtster maar de ruimte werd snel te klein.

Wilt u onze organisatie steunen met het terbeschikking stellen van ruimte?

Scroll naar boven