PERSBERICHT: Eerste HLT Beursvloer met 84 matches zeer geslaagd!

Actueel, Nieuws 1 november 2019

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurde allemaal tijdens een sprankelende eerste HLT- Beursvloer die de HLT Uitdaging organiseerde op donderdag 31 oktober 2019 van 17.00 tot 19.00 uur bij CNB in Lisse.

De eerste HLT Beursvloer trok ruim 120 deelnemers naar CNB Lisse die vanuit Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap de hosting en catering van dit evenement heeft aangeboden. Die gastvrijheid was al één van de matches die de HLT Uitdaging zelf in aanloop naar de Beursvloer heeft kunnen maken om dit evenement te kunnen organiseren.

Het hele persbericht kunt u hier lezen.

HLT Uitdaging Beursvloer 2019 bij CNB in Lisse

Woonstichting Vooruitgang steunt Stichting Vrienden van het Overbosch

Daags ná de Beursvloer kwam Johan van Buren van Woonstichting Vooruitgang de verschillende gereedschappen al overhandigen aan Joep Derksen van Vrienden van het Overbosch.

Fiets-match tussen Welzijn Teylingen en Het Repair Café

Gematcht op Beursvloer HLT Uitdaging georganiseerd door HLT Uitdaging, tussen Welzijn Teylingen en #RepairCafe #lisablok verzilverd!

Welzijn Teylingen, het project Fietsmaatjes, en Marente gematcht!

Match bij Beursvloer HLT Uitdaging levert Fietsmaatjes 4 stagiairs op! Klik hier voor het krantenartikel.

Match tussen Mare Groep en Kooksaam.

Deze match tussen Mare Groep en Kooksaam smaakt naar meer 😋! Printer krijgt 2e leven #duurzaam én meteen verkennend gesprek tot mogelijke samenwerking 👍. HLT Uitdaging brengt mensen + organisaties in beweging 🏃‍♀️🏃‍♂️🤝

HLT gemeenten en Gezinshuis Alas gematcht

Waar kan de overtollige steigerhouten tafel van de HLT gemeenten nog beter tot zijn recht komen dan bij Gezinshuis Alas! Een mooie match voor dit warme initiatief waar de tafel zeer welkom is! Erg fijn dat de gemeente de tafel letterlijk “voor reed” tot groot enthousiasme van Jaap en Janneke, de initiatiefnemers! Gefeliciteerd matchmakers 🙂

REALISATIE BEURSVLOERMATCH VOOR 'T HUYS DEVER

Eind vorig jaar, tijdens de eerste HLT beursvloer is er een match gemaakt tussen Pluslive Internet, reclame en bedrijfsfotografie en ’t Huys Dever die ondersteuning zocht bij het vernieuwen van de verouderde website. Er is ook een formulier om vriend te worden van ’t Huys Dever, invullen kost weinig moeite, de rest gaat vanzelf en de steun is hard nodig. Neem ook een kijkje op de nieuwe website van t Huys Dever

Nieuwe keuken Havencafé, een initiatief van de Havenkerk.

In het Havencafé Sassenheim ( een plek van ontmoeting voor iedereen die behoefte heeft aan een stukje gezelligheid) hadden we een keuken die niet was berekend op de activiteiten van het Havencafé. Er was behoefte aan een grotere keuken, met de benodigde apparatuur, waarin efficiënt kon worden gewerkt.

Lees verder