Johan van Buren

Bedankt Johan van Buren!

Ons zeer gewaardeerde Adviesgroep- en Matchgroep-lid van het eerste uur heeft een nieuwe baan en gaat ons daarom verlaten.

Johan was ten tijde van de voorbereidingen om de Stichting Hillegom-Lisse-Teylingse Uitdaging op te richten al enthousiast! Hij wilde niet alleen zelf een rol vervullen maar daagde ook zijn toenmalig directeur van Woonstichting Vooruitgang Peter Pinkhaar uit om deel te nemen en met succes! Johan verbond ons met contacten vanuit zijn persoonlijk en zakelijk netwerk waardoor we draagvlak kregen bij veel ondernemers maar ook andere partijen uit het sociaal domein.

We kunnen hem het beste omschrijven als een (creatief) meedenker en meedoener met humor die altijd bereid was om ons vergaderfaciliteiten te bieden al dan niet met catering en de rol van Match-maker te vervullen door actieve inzet om vragen uit het vrijwilligersveld te matchen met aanbod wat hij alleen en/of samen met andere Match-groepleden realiseerden.
Hij dacht aan ons wanneer er sprake was van overtollige materialen binnen zijn eigen organisatie die goed van pas konden komen bij stichtingen en verenigingen. Ook genoten we van zijn aanwezigheid op onze eerste HLT Beursvloer op 31 oktober 2019 waar hij zowel matchmaker was voor anderen als ook zelf aanbieder van materialen en faciliteiten.

De keuze om directeur te worden van Welzijnsorganisatie Bloemendaal zien wij gelet op zijn laagdrempelige, plezierige persoonlijkheid, hands on mentaliteit en mooie combinatie van zowel zakelijke vaardigheden als sociale betrokkenheid als een heel passende en logische stap!

Johan, namens bestuur, organisatieondersteuners, Adviesgroep- en Matchgroepleden wensen wij jou alle goeds toe in je nieuwe functie!
(bijgaand de videoboodschap die Johan gemaakt heeft voor zijn relaties die hij niet meer persoonlijk de hand kon schudden door de Corona crisis)

(linkedin Johan van Buren)

Scroll naar boven