Het maken van een promotiefilm.

Wij hebben een waanzinnig mooi plan om bij de Ruïne van Teylingen te realiseren. Daarover zijn wij in gesprek met de gemeente en derden. De voorbereidingen en het uitwerken van dit plan willen we graag vastleggen in beeldmateriaal. Wie kan ons helpen met het maken van een promotiefilm?

Het betreft een duurzaamheidsplan in ontwikkeling voor de opzet van een duurzaam theehuis, een wandeltuin en een omliggende moestuin waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om arbeidsritme en daginvulling/werkervaring op te kunnen bouwen en waar zowel vrijwilligers als mensen in een sociaal activeringstraject zeer welkom zijn.

Het is nog niet duidelijk of het project gehonoreerd wordt, dat zal begin 2020 bekend worden.

Tegenprestatie:

– naamsvermelding en logo op toekomstige website
– geheel verzorgde superlekkere en gezonde biologische lunch door ons bereid. Bij doorgang van het plan in het duurzame theehuis, en mocht het niet door gaan dan bieden we dit aan bij de ondernemer in zijn/haar bedrijf
– workshop jam&chutney maken met groente en fruit uit onze tuin. Kan op onze locatie maar ook bij ondernemer
– rondleiding door onze prachtige tuinen met mooie verhalen over hoe er in de middeleeuwen over bepaalde kruiden en planten werd gedacht en waarvoor ze werden gebruikt. Met als toetje: een supertaart en koffie/thee uit eigen keuken.

Scroll naar boven