hulp bij businessplan project stichting i.o.

Wij willen bij de Ruïne van Teylingen een grote tuin (moestuin + kruidentuin + beleving/wandeltuin) aanleggen met aansluitend een theehuis voor dag horeca . De opbrengst uit eigen tuin gaat direct de eigen keuken in.

Het betreft een duurzaamheidsplan in ontwikkeling voor de opzet van een duurzaam theehuis, een wandeltuin en een omliggende moestuin waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om arbeidsritme en daginvulling/werkervaring op te kunnen bouwen en waar zowel vrijwilligers als mensen in een sociaal activeringstraject zeer welkom zijn.

Het is nog niet duidelijk of het project gehonoreerd wordt, dat zal begin 2020 bekend worden.

Daarnaast willen we dit plan uitbreiden met nog meer waanzinnige ideeën en kunnen daar heel veel hulp bij gebruiken. Voor nu als eerste een goed businessplan. Wie heeft hier ervaring mee en wil 2 zeer gedreven dames helpen?

Tegenprestatie:

– naamsvermelding en logo op toekomstige website
– geheel verzorgde superlekkere en gezonde biologische lunch door ons bereid. Bij doorgang van het plan in het duurzame theehuis, en mocht het niet door gaan dan bieden we dit aan bij de ondernemer in zijn/haar bedrijf
– workshop jam&chutney maken met groente en fruit uit onze tuin. Kan op onze locatie maar ook bij ondernemer
– rondleiding door onze prachtige tuinen met mooie verhalen over hoe er in de middeleeuwen over bepaalde kruiden en planten werd gedacht en waarvoor ze werden gebruikt. Met als toetje: een supertaart en koffie/thee uit eigen keuken.

Scroll naar boven