Stalling voor de mobiele kraam van Groen Dichterbij Teylingen

Komende maanden trekt vanuit het programma Groen Dichterbij Teylingen de mobiele kraam ‘Groen Dichterbij Teylingen’ door de woonkernen van Teylingen. In deze kraam vind je allerlei informatie over manieren waarop mensen zelf of met hun buurt kunnen bijdragen aan bevordering van biodiversiteit en klimaatbestendigheid. Ook kunnen ze er inspiratie op doen over hoe ze de natuur nog meer ruimte kunt geven in hun leefomgeving.
De mobiele kraam is een fietskar de bak van de kar is 90x60x35cm en rust in een ijzeren frame dat de kar 20 cm breder maakt. De kar heeft 20 inch banden, en een hoge dissel van bij benadering een meter
VRAAG: In de ideale wereld is er in elke dorpskern een overdekte plek, afgesloten van de openbare ruimte die voor mij in- en buiten kantoor uren toegankelijk is waar de kar kan staan tot 31 oktober 2019. (Met één plek in één dorpskern ben ik ook al enorm geholpen). Na 31 oktober gaat de kar voor een maand naar de bibliotheek in Sassenheim. Wat er daarna met de kar gaat gebeuren, en of de behoefte aan stalling dan blijft, is mij nu nog niet duidelijk.

Scroll naar boven